Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... byt sko då!


Där skon klämmer...

Du tror du lever, för du vill inte se det motsatta till din övertygelsen… Och du tror du är sann pga att du vägrar göra så…
Vi röker gräs och dricker vin…
Din fitta blir så mjuk och vått när du är fucked up…
Jag behöver ingenting för att älska dig…
men vi låter diskmaskinen döda stämningen denna nyårsafton… för varför inte?
Kanske jag dör?
Kanske du lämnar mig?
men varför leva i en tid, en möjlighet som ännu inte finns…

Jag dricker mitt vin, och slösar min poesi på dig, säger saker som ”du är den finaste som finns” och ”utan dig skulle jag inte finnas” fult medveten om att jag bara kastar allt i ett tomrum…
men för en kortstund tror du på mig…
och de är därför jag gör det…
Du saknar en riktig man och jag saknar ett riktigt liv.
Men din röv är fin, och min kuk imponerar alltid på dig…
Med dig är jag inte impotent…
Med dig är jag en hungrig tonåring…
men gnistan dör långsamt…
gammal nu…
Och det är lugnt de med…
Dött fler gånger än jag levt…
Tystnaden av min död mitt täcke,
min mantel…
mitt liv…
ingen behöver älska mig…
låt mig bara låtsas, denna gång också…




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-31 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson