Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLAGFÄLT AV ORD

En dörr slår igen
du har gått din väg
bort från mig
bort från slagfält av ord

I ett hörn av vårt hem
finns en sak du glömt kvar
den tar jag som ett minne av dig




Fri vers av Kattfot
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-08 21:44



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Kramar
2016-05-13

  rondell
ett minne ändå:)
2016-05-08

  Palett
Fin text om ett avslut av en relation.
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kattfot
Kattfot