Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, jag vill känna tro.

Har armbandet på mig, när jag använder högerhanden, nuddar inte handleden , vid någonting, då pärlorna, är i vägen.
Nummer Två, kan göra en dag, om man gör nummer två, på toaletten. Detta är inte, kiss och bajs-humor. Jesus själv sa, att vi blev rena, när vi gjort vårat.
Ett Mekka, att gå, till solgården, att gå, till solgläntan, ett hus, med solen avbildat på.
En promenad, lång eller kort, vanan trogen, (viktigt , att vara trogen) för att få bort, alla psykiska demoner.
Varmt vatten, för att värme värmer. Speciellt för ångest, komma till ro.
En morot, dämpar suget, efter socker, och betydligt. Kanske en genomsköljning av kroppen, energins vågor. Rymden.
Det repetetiva, att tjata igenom något, eller något nytt?
Jehovas vittnes material, om det känns för mycket, ta tag, i din frälsarkrans. Armbandet, på högerhanden.
Att se, flera gånger, med nya ögon. Detta, att hålla sig, vanan trogen!
Att hålla sig tron trogen, det är vad den är till för, för dem som inte har en partner, och dom, som har!




Bunden vers av Mim
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-05-09 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim