Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora rikedomen

Den stora rikedomen ligger

inte i penninginnehav

Den består av förnöjsamhet

Att man kan gilla läget

Och känna glädje för varje litet framsteg

man känner

vare sig det gäller

det materiella eller hälsan




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-09 13:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jo håller med, desto värre är det då när även det lilla framsteget känns som det saknas stundom...
2016-05-13

  StinaJ VIP
Jag håller med till 100 %
2016-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra, skriver under utan att tveka!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP