Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som lövar och lövar

Först kom Löfvén

och nu stegar in Isabella Lövin

Man kan ju inte annat säga

än att den politiska toppen

är allt annat än avlövat




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-09 13:23



Bookmark and Share


  Magica VIP
Men hon verkar bra?...
2016-05-13

  StinaJ VIP
Vilken underbar liten text att vakna till så här på morgonen. Jag spricker upp i ett leende.
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP