Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pollen

Black magic woman sitter i trädet
har köpt en kasse smådjur
har nakna ben
ser sig yrvaket omkring

oj vad trädet blommar
slår ut
skakar som en kastrull poppande pollen
i bröstet
är jag en duva
som speglar sig i solen
utmattade ligger gamla fotografier på verandan
bleknar
mina smågrisar ska flyga upp i en stor svärm
dyka i Falkasjön
smattra längs vattenytan.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 16:06



Bookmark and Share


  Respons VIP
En fantasiexplosion!
2016-05-10

  Anya VIP
Tyckte om denna surrealistiska text. Tycker om metaforen om pollen som poppar likt popcorn. Bra! Och smågrisar som är så fina...och sen äter vi upp dem....min kommentar.. :/
2016-05-10

  aol
Gillas skriven med glimten i ögat,
2016-05-09

  ULJO
Pollen i all sin ära, men far man illa är det en bedrövlig tid. Fint skrivet emellertid
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP