Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas, ja att lära sig andas.


Andas, ja att lära sig andas.
Släppa rädslan att såra eller att bli sårad,
är någonting som är oundvikligt, varför kan du inte fatta det?

JAG FICK INGENTING AV DET JAG VILLE HA... Allting har tagits ifrån mig.
Jag har glömt hur livet ska va, simpla saker som att andas är bland det svåraste som finns.
Mitt sinne var förgiftat, på gränsen att smitta andras.
Det tog mig år att öppna ögonen, det tog mig år att vilja acceptera verkligheten.

Det finns ingen återvändo.
Det finns bara nu och framtid.
Livet är poänglöst om man lever i en annan verklighet,
en sådan som inte existerar.
SLÄPP KONTROLLEN, annars är du levande död.
Släpp kontrollen på det oundvikliga.

Andas. Andas, jag ber dig... Och inte bara för din egen skull, för dem som tror på dig. Och dem som inte tror på dig, bevisa dem fel.
Andas, snälla börja andas igen, annars kommer du förbli levande död.

(Mirror on the wall)




Fri vers av SmileOrCry
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-09 16:50



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En stark text som berör
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

SmileOrCry
SmileOrCry