Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack människan DU!

 

Ömhet!
Kärlek!

Saknar själen
Och skriker efter

Men hur och var kommer ömheten till en människa?
???

Inte från en stendöd hjärta!
Inte från en stendöd gud!

Inte från en stendöd skog!
Inte från en stendöd hav!

Utan från en människan sig själv!
Mitt själ är stendöd!

Tack människan DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-05-10 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP