Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen sorg

 

Längre,
Känner jag ingen sorg för världen
Världen alltmer klär sig svart och krigar

Längre,
Känner jag ingen sorg för en människa
Människan lever på sin svärd och krigar

Längre,
Känner jag ingen sorg för min (mor/ far)
De brinner i helvete!

Längre,
Känner jag ingen sorg för kärleken
Den brinner i helvete!

Längre,
Känner jag ingen sorg för mig själv
Jag har brunnit färdigt!

Jag har färdigt brunnit!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-05-10 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP