Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna talade sitt tysta språk







Han målade sin verklighet

alltid ansikten
alla saknade öron

-Det är ju ändå ingen som lyssnar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-05-10 10:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att inte bli lyssnad till, det känner man igen...sorgligt, men väldigt bra belyst...
2016-05-14

  Magdalena Eriksson VIP
bittert! men man kan höra med huden å fotsulorna tror jag
2016-05-13

    Dan Myrbeck
Han får väl kompensera med dubbelt så stora ögon!
2016-05-11

  M.Eta
Stark text om att inte få bli hörd!
2016-05-11

  Gunnel Eriksson VIP
Där fick vi alla vuxna som
inte lyssnar. Bra!
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Du målar med ord.. berör...
2016-05-10

  Respons VIP
Allvarligt och träffande!
2016-05-10

  lila fjäderblomman VIP
tänkvärt.
2016-05-10

  Sommarina VIP
Sorgligt.
2016-05-10

    ej medlem längre
Bra att tänka på! Att lyssna till någon som behöver bli hörd och sedd...
2016-05-10

  Rise Little One
Bildligt språk från ett inre liv!
2016-05-10

  Maria Sundelin VIP
En känsla som är lätt att känna igen
Kramar
2016-05-10

  Teresia Ridell
Starkt berörande..
2016-05-10

  Eva Helene VIP
En dyster tillvaro för alltför många, så väl gestaltad genom dina ord här. Bra!
2016-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt att aldrig bli lyssnad på. En verklighet för många. Både barn och vuxna.
2016-05-10

    Birgersdotter VIP
Berörande text!
2016-05-10

  Öknens Ros VIP
Målande beskrivet om att inte bli lyssnad på.
2016-05-10

  mike irow
underbar,underbar,underbar1!!!
2016-05-10

    ej medlem längre
En sorgsen och ensam man.
2016-05-10

  Nannie
tröttnad på att inte bli hörd & nice
2016-05-10

  StinaJ VIP
En tankeväckande text denna. Om att inte bli lyssnad på. Ledsamt o sorgligt.
2016-05-10

  ULJO
Dina små klurigheter känns bra att ta till sig
2016-05-10

  överlevaren VIP
Smärtar, bild om att inte bli hörd!
2016-05-10

    Peter Söderqvist
Fin text, med en mörk bakgrund.
2016-05-10

    ej medlem längre
Med en underton av ensamhet.. Någon som inte tror på världen. Utmärkt gestaltat! :-)
2016-05-10

  Niliboy
Klurigt!
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP