Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och en handling... Ifrån olika varelser...


Simultantid och Simultanförmåga...

I Simultantid, flyger humlan ut ifrån mitt rum, Ut!
I Simultantid, ungefär samtidigt, flyger en fågel, över himlen.




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger
Publicerad 2016-05-10 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim