Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår KLIPPA Hon var min fd svärmor sen 1979 eller mer som en bonusmamma. Hon var en älskad farmor, tillika en x-tra mamma till sitt barnbarn. Någon som alltid fanns där, en med ett hjärta av guld. R.I.P Du fattas oss... Copyright © Gäller för alla mina t


Ekorrens Ros

Du fanns alltid vid vår sida nu slipper du att lida
Även om du inte var svårt sjuk så kunde du inte sitta på huk
Kroppen ville inte mera den var stel som torkad lera

Sommarblommorna han du i alla fall se det får mig nu att le
Trött med värkande kropp sa du stopp
Tack för mig och adjö sen valde du att dö

Vila i frid mitt hjärta av guld ekorren vakar över dig och dina rosor
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta du älskade lilla mor


Med kärlek säger jag hej då
Lynx63 ©





Bunden vers (Annat versmått) av Lynx63 VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-10 17:24



Bookmark and Share


  rondell
Så vacker dikt till avsked!
Sorgen är ju kärlekens pris.. Fin!!!
2016-05-16

  Peter G VIP
vilken vacker värdig avskedshälsning till henne som stod dig nära!

Beklagar sorgen!
2016-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
En fin minnesdikt med känsla bakom orden...känner med dig...
2016-05-14

  Ljusletaren
Beklagar sorgen/ kram


2016-05-11

  soligajag_1 VIP
Så vacker avskedshälsning
hon fick av dig!
Nu sitter hon på sin lilla "gren" däruppe och tittar ner på dig och ler!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP