Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli fri

det inre


kliv över det yttre



sök efter lösningar


till det som är förlorat


bygg det som stannat


ge upp det som inte sagts


gå vidare med vad som ska bli


grip tag i insikt,
vidrör ett skapande


balansera erfarenheter
pensla visdom


tro på dig själv

på att det inre är mycket mer


ha hopp

att återuprätta det som är speciellt


passera gränsen


inspirera


bli fri








Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 780 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2016-05-10 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att våga se sitt inom och bli fri utan rädsla för utom
2017-01-10

  Poeten2
Wow

Denna dikt fyller upp frigörelsens oerhört svåra insikt

2016-10-22

  Poeten2
Frigörelsen bygger på att våga
2016-09-05

  Ritva
ger inspirerande tankar. Bra
2016-05-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Viktiga upptäckter lärdomar här - Allt det yttre som bara är kulisser och finna livet bakom dessa.... många föredrar att försöka förverkliga sina skenjag bland de fladdrande kulisserna. Dessa som bara när sina illusioner i en skenvärld byggd av lögner.
2016-05-16

  Lindha W Gustavsson
en mycket konstnärlig dikt som tål att läsas om och om igen!
2016-05-14

    Mim
Helt underbar dikt!
2016-05-13

  Fredrik P. VIP

Den bästa poetik jag läst på länge.
Varmt tack den!
2016-05-11

  StinaJ VIP
Kloka ord från din penna
2016-05-11

    Lars Gullberg

Av vad ? Av denna värld ?? Hur då ?

alla är goda innerst inne
2016-05-10

  överlevaren VIP
Så sant... gillar!
2016-05-10

    Birgersdotter VIP
Kloka inspirerande ord
2016-05-10

  Ida-Marianne
Instämmer med övriga kommentatorer! Tänkvärda tankar!
2016-05-10

    Peter Söderqvist
Tack, inspirerande text.
2016-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2016-05-10

  bumerang
Att sätta intensioner är vist.
Att skriva ner dem är förstärkande.
Att läsa dem är inspirerande.
2016-05-10

  Karina"Kia"
Vacker tanke den va fin!
2016-05-10

  Ninananonia VIP
Kloka och fina tankar...Tycker om..
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP