Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjurets modersögon lyser. Häggens doft berusar oss

 

Rådjurets modersögon lyser. Häggens doft berusar oss.
Världens sinnesrubbning. Lögner, svek och förvirring.
Fågeln vet ingenting, hör bara sin partners rena ton.
Man måste värja sitt inre ljus. Nolltolerans. Med ett leende.
Om du inte har Kärlek. Vad har du då? Vad inbillar du dej?
Barnets sanna blick av glädje. Geggamoja i sandlådan.
Varför älskar vi inte varandra, som vi älskar våra Barn?
Varför gör vi inte bara uppror, mot allt som söver oss?
*****************************************************

 
 
 



Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-10 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inre
2016-05-10

    ej medlem längre
Ja. Värja sitt inte ljus..
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP