Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda vinkeln

Det är just där du finner mig
Det är Där jag står och vinkar
Ler och vinkar
Det är just där jag kan få vara mig själv för en stund
Jag har alltid sökt mig ut i periferi
Du hittar mig under broar
Bakom byggnader
I garderober
Jag hittar min plats under jorden





Prosa av Lento Assai
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-31 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kraftfullt!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai