Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pollinering

 

 

 

tänk om

 

biet 

 

ändå visste

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 257 gånger
Publicerad 2016-05-10 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso