Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En definitionssak

Att vara kär är ingen lek

Sålunda ingen kärlek

Det handlar om något annat

Det handlar om passion




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-11 09:33



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis
2016-05-12

    Sefarge VIP
Frukten av en passion
Kan kännas underbar
Att "inmundiga"tills
Den tar slut.
Bra skriftat!
:)

2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP