Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt finns inom


allt finns inom dig

bara du släpper

taget


låter dig med

i förändringens kraft

våga


se hur himlen 

öppnar sig

ta emot


kärleken

när den häktar tag

älska tillbaka


när du omsluts




















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-24 15:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP