Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av någon...


Du är min drog


Du är min drog

När jag är med dig mår jag så bra
Tiden bara flyr
Utan dig kryper vardagen fram
allt känns grått

När jag får krama och röra dig
känns det som min hy glöder
mina fingertoppar pirrar
Utan dig... tynar bort orörd

Med dig skärps sinnena
utan dig blir allt bara något monotont

Att dela stunder med dig är en njutning men likt en drog
för det kan ske sällan och bara kort tid
sedan lång abstinens och längtan

så ja det är som en drog
men mycket mer svår att få än vanliga skitdroger
för endast du kan vara min drog....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-11 18:19



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Min dikt om samma ämne

"Påfyllning"
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1966469


2016-05-11

  Valkyria-Fatale
"Att dela stunder med dig är en njutning men likt en drog
för det kan ske sällan och bara kort tid
sedan lång abstinens och längtan "

Kan bara instämma! Word.

I know the feeling...och ååh varför ska man vara så beroende, ha abstinens...
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP