Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord skrivna, med stora bokstäver.

IDENTITET UPPNÅDDES ÅR....

IDENTITET.

INTE UNDERSKRIFT.




Bunden vers av Mim
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim