Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudvärk, Huvudvärken idag...

Huvudvärk, om vi utgår ifrån huvudvärken idag, att den skulle finnas där alltid, även de dagar. den inte finns där! Som en vän, eller älskare, eller käresta!?
Utropstecken, utropstecken.
Huvudvärken når fötterna, ungefär 1, 64 cm, är jag. Så 1, 64 cm :s huvudvärk, på ett ungefär, i en skala.
På en skala, KANSKE?

Huvudvärk, Huvudvärk.
Dags att tjata, ett rofyllt tjat, huvudvärken ebbar ut.

Huvudvärk, Huvudvärk, varför hylla huvudvärk?
För att den värken, hos mig, sammankopplas, med andning, fötterna.
I vilken behandling sätter man fokus, på fötterna, andningen?
När jag har huvudvärk, känner jah fötternas bestående, eller, bara , att vara, så väl!
När jag andas, meditativt, eller tar några djupa andetag, vid huvudvärken, lättar den. Och sedan tar några Panodil, så lättar den! Då flyger den, sin kos.




Bunden vers av Mim
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-11 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim