Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer än meningen med livet

Kaffe.
En rondell.
Sådana, finns det många, sorters rondeller av.
Till att runda av, det är meningen.
Den fräscha aroman.
Den som sällan skådat.
Hjärnan; glömmer ofta, nuförtiden.
Kaffe, är meningen.
Meningen, med meningen.
Och för att se , annat skådat.
Behöver kaffe, slinka ner.
(Meningen med livet)




Bunden vers av Mim
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-11 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim