Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att inte

Tro inte allt du hör

Döm inte allt du ser

Säg inte allt du vet




Övriga genrer av Balans
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-12 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Balans