Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som är annorlunda


Hunden efter håren.

Alla hundar har håret åt samma håll. Myt Ett.
Kvinnan som jag ser på tv, har slokande ögon, och en mun som naturligt sett, faller nedåt. Kanske skapades hon på det sättet, för att vara sinnebilden för sig själv, som en glad person. Hon kanske skapades för att påminna andra människor, om att inte döma hunden, efter håren. Så tänker jag, att alla som har ett synligt, i yta, nederlag? För att påminna, om något annat, den ledsenskapade personen, kanske egentligen , är glad?

Varför skapas vissa?
Kanske finns inte svaret?
Kanske bara, att alla; har rätt att finnas?




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim