Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va-la-na

Glasögon,
Blå rubin.
Finns inte.
Skadat barn skriker
Fågelkvitter

Doften av hyacint
Ungdomarna fimpar innan dem går in
Skrattar åt situationen
"Vi röker inte"
Och "vi kan inte gissa det"

Bakdäcket behöver mer luft.
En riktig fullblodsdam
Osar sex och former
Blygt leende
Gråt inte.
Tiden saktar in.
Värker i hela mig.
Jag går försiktigt in i din tystnad.




Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-11 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson