Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumrande rum

Han står på taket mitt emot
Blottlagd utan kläder ovanpå naken hud
Spända muskler skriker våld

Inte på något sätt lik
Men identisk med mannen under sängen
Idag sitter han bakom mig
Med skelande ögon bakom huvan

Kvinnan följde, gick senare
Efterföljare följde efter men förblev osynliga
Kanske existerade de inte

Hon skötte trädet med omsorg
Med avkomma att pryda dess grenar

Igår var det sonen och skörden stor
”Vem sådde ute på åkern?”
Repet var grovt och nacken bräcklig
”Imorgon kommer regnet”

Reiteration genom öppna dörrar och slutna fönster
Dessa slumrande rum
Viskandes i dunkel

"Mamma?"

Dottern såg jag aldrig




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-12 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP