Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggnät

Myggnätet är uppe
Det luktar av sommar
Jag minns mina somrar
Nakna fötter mot svalnande asfalt
Grönskan, den fanns överallt

Blev till innekvällar med datorer
Till utekvällar med stulen sprit & blomstrande hormoner
Till sena nätter med weed & snack om skit
Det är lustigt hur saker förändras.

Vildare som barn än i mina unga tonår
Idag har jag syndat så unge jag vart besviken
Men jag kan fortfarande alla mina 151 pokémon
Jag minns varenda färg, varenda legobit
Vart jag än går kan jag alltid se tillbak hit

Kommer det bli tidiga kvällar med ungar?
Kanske sena kvällar med tidiga ungar
Kanske jag knegar livet ut, ensammen
Kanske jag blir religiös & börjar tro på sagor, amen

Nu är nu, och jag kan inte se sen
Det kanske är ett tecken, jag är nog inte vuxen än
Inte helt och fullt ut
Fram tills dess, en suput




Bunden vers (Rim) av synestesi
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-12 02:00



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra skrivet!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

synestesi