Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Välkommen till min författarsida. Ta på mössa och halsduk, för här ska vi genom ett kvinnolivs öde skida. Ömsom varmt, ömsom kallt. Livet har inte alltid varit en dans på rosor, där allt var ballt.


Visst finns här attityd och röst
Repris av text - bara för att den är så jävla grym!

 

// Välkommen till min författarsida. Ta på mössa och halsduk, för här ska vi genom ett kvinnolivs öde skida. Ömsom varmt, ömsom kallt. Livet har inte alltid varit en dans på rosor, där allt var ballt. Jag är rak, öppen och rättfram i mitt skrivarspår. Knappast timid eller modest, när jag skildrar mina kvinnoår. Missuppfatta inte signaler av burdus och "gåpåig". Jag är lite annorlunda, men är ej konstig. Visst finns här attityd och röst. När stavelser formas och skildrar känslor från själen, mitt sinne och tar ton från mitt kvinnobröst. // V-F

***

Med väl valda ord, rullar jag ut här på nätet. Bokstaverar historia, ibland i nivåer så förmätet. Formar stavelser, för att skildra ett liv, bakom en 42-tums ruta. Målar upp rader av känslor, ger er en dos av min ångestspruta.  Ett livsdiagram av ett kvinnligt öde. Jag nu berättar för er, här i poeters sidoflöde. Formar tecken av mitt inre lid, befunnit mig på fel plats i dåtid.

***

Av mina texters patos, Ni sniffar in mitt matos. Några brända köttbitar, och skuren sås, i oätbart skick. Jag kallar mig för Valkyria-Fatale, det är mitt poetnick. Krigare mot normer, är en rebell.  Jag författar livet,  som inte alltid mot mig varit så snäll.  Jag höjer min näve, jag har fått nog.  Av våld och trauma, av männens högerknog.

***

Jag tar ordet, tar här nu plats.  Tiden är kommen för att ta sats.  Säger STOPP för kränkningar och hat.  Jag tar inte längre åt mig av era ordoblat. Jag är FRI och egen, i min författarstil. Tangentbordsknappar ner min historia mil efter mil. Somliga går i trasiga skor, själen är vilse, och depressionen den gror. Men jag har nu styrkan, jag växer, är en Queen.  Tömmer min bägare i sinnet, och skålar i salut, med mina rim och mitt stavelsevin.

***

Jag höjer rösten, bryr mig inte, om någon anser att jag är konstig.  För själen formar en inre ro, jag är stark på min framtids stig. Jag ÄR Valkyria-Fatale, en krigarprinsessa. Välkomna till min kröning, min alldeles egna Queenliga högmässa.

 

Bilder: Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 
Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-13 00:28Bookmark and Share


  Ronny Berk
Tycker om bild och poesi, ja !
2017-12-31

  Stay Golden VIP
Amazing abstracts
2017-11-25

  Lars Bertilsson
kämpa ¨på... var mycket av dig själv och du vågar ge utav dig själv
2016-06-11

  Judas Ekholm VIP
Vildsinta viskningar! Jag gillar't!
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale VIP