Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett knull?

skulle sova men
fuck

du torkar stundom ut mig
stundom gör du mig till ett hav
våt

vad är meningen
med att vara
bara med dig

enbart

finns flera
många flera

vissa bättre
de flesta sämre

men vi
du och jag
är ett

skrämmer lite
ganska mycket faktiskt




Fri vers av trixas
Läst 637 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-05-13 01:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det finns ingen högre mening med det, du bör få vara med flera, alla du vill, så ofta du vill, när du vill.

Variation, njuting, lusta - fritt att få.
2016-08-04

  mike irow
skrämmande vackert!
2016-05-15

  Ninananonia VIP
Känslosamt bra..
en tvetydighet som känns
men visst kan känslor skrämma när de är starka...
2016-05-14

  Anya VIP
Fint om rädslan att vara i tvåsamhet... Bra psykologiskt djup.
2016-05-13

  Valkyria-Fatale
får mig att tänka på relationstristessen, den fas man så småningom hamnar i...
aldrig att man har tänkt att vara otrogen, men i sinnet kan mycket eskalera med fantasierna...

bara ett litet intryck jag fick av din text, och min tolkning

Men din korta text, men dock med allt relevant till ämnet, är snyggt skriftad!

Förstår att det kan skrämma lite, när man inser att man har gjort sitt livsval och liksom "var det bara det här"...mannen i mitt liv är här, och det är han som jag ska spendera resten av livet med....tänk om..tänk om det finns nån annan..."bättre" för mig...återigen, min tolkning.


2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas