Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bingolotteriet, med tur i kärlek...

Jag tänkte, att det är rena bingo-lotteriet, om man träffar någon, att förlova sig med. -Vänta, det är en förlovad, i rummet!

Hon har vunnit, på kärlekens lotteri.
Vad är lämpligt att säga?
Det är inte lämpligt, att vara avundsjuk.
Bara glädjas med henne.
Skina ikapp, med solen.

Och hoppas, på att en dag, få tur i kärlek.
Lotteriet, dejtingsidan, som har visat sig, leda fram, till två lyckliga par, som jag vet om. Prövar jag på nu, jag spelar, ett spel nu, med öppna kort. Än har jag inte, släppt fram min stora hemlighet, till mannen, som jag skriver till, eventuellt dejtar, som man ser det? Men jag har inte ljugit. Är det för sent, att berätta , om sin stora hemlighet än? Eller; Är det, för tidigt?




Bunden vers av Mim
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-13 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim