Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild som stannade kvar ..... Den unga kvinnan som svalkade sig och omedvetenheten ....


Förförande vind

Eftermiddagen var så
otroligt varm
när jag med bil
körde mot stan.

Ser en ung kvinna
på cykel, på väg ut.
Också hon tyckte
det var för varmt
för cykel den dan

Hon lutade sig fram,
vinden fyllde hennes topp
när vinden svalkade
hennes kropp.

De vackra brösten svängde
när hon trampade fram
och med kroppen krängde.





Fri vers av Martin Lind
Läst 423 gånger
Publicerad 2016-05-13 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind