Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig lite mindre

Orden slår som piskrapp i
hjärtat, läser om och om igen
Plötsligt förstår jag var det står,
benen viker sig under mig

Du älskar mig mindre nu, det
betyder att du älskar mig ännu
mindre imorgon, snart är din
kärlek till mig glömd för alltid

Om jag bara fått visa dig, förklarat
hur fin vår kärlek kunde växa
Tagit med oss på en underbar
resa genom livet, tillsammans

Sorgen lägger sig som en mur
runt hjärtat, mörkret omfamnar
mig, skuggorna dansar runt
mig när jag ligger på marken

Och livet rinner ur min kropp




Fri vers av Emme VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-13 15:51



Bookmark and Share


    Max Poisé
En grym upplevelse!
En får hoppas att ärligheten
till trots finns närvarande!
Kram min fina!


2016-05-13

  mickech
Kärleken kan vara hård när den inte blir besvarad, men när man minst anar det så dyker den upp i ens liv igen.
2016-05-13

  Quasimodo
En tung, smärtsamt och sorglig upplevelse!
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP