Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns ändå

du

fångar väl sällan

 

det du jagar

 

ändå

ser jag kadaver

 

vart än du vandrat

du blöder

 

spiller

vad du inte har

kamouflaget

 

rasar

även du

 

är jagad

spill en tår

 

förlora det

det

 

som jagar dig




Fri vers av Lizzarde
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-13 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde