Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda hobbies

Medan du är ute

och plockar ramslök

så sitter jag här

och plitar mitt rimstök




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-14 08:35



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hahaha jomen så ä d ju ;).. vi poeter sitter mest, o de våra pysslar mest :D
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP