Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snarare än att leva på knä bättre dö stående!


Varför hatar folk varandra.

 Varför hatar folk?

kämpar  folk mot varandra.

Ingen plats i solen?

 Inte nå himlen duk?

tunga är synder  vi pressade.

vi måste arbeta vid den sista strimla  befogenheter.

 för att ta bort den fula,

 Det som skiljer oss från varandra.

det fins mycket skönhet i världen

 Men blinda inte ser...

 Lutning, att göra ont är så stark, till ett nederlag

det var den stora kärleken och uppoffringar som krävs.

 Inkarnera Gud.  

uppriktiga människor,

och människor är hycklare hjärtskärande

sorgligt  för att se.

som bland män

och mellan folken,

  det sätt bedrägeri

ger steget före dem som använder den.

 Livet ger oss ofta denna show:

 god man,

 ren människa,

jagar den lömska,

den senare kan inte leva utan byte.  

Allmän moral prisar   belönar sin gärning,

 handling som har inte någon skillnad

 som av en varg jagar en hjort,

 de vita vidderna av snö.

Varför folk lurar?  och jagar varandra.

 Varför har de glädje i världen?  

endast när en annan försvinner.  

 

 Placera dina egna gåvor istället

ingen kan ta din plats

du har i ditt liv, men en gång.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-14 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP