Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtjänat straff

Hur långt är mitt straff?
Hur långt, skall det vara?
Har jag avtjänat mitt straff?
När är det avtjänat?
När jag går på toa, har jag avtjänt.
Kanske, inget samband, men vadå?
Men jag ser sambandet tydligt , och klart.




Bunden vers av Mim
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim