Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringmärkt

Så kom frågan
Så kom svaret
Så kom beslutet

Nu är vi ett
Tillsammans
Förenade

Ringarna blänker
Låter oss minnas
Löftet vi gav




Fri vers av Marica Dahl
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-14 15:51



Bookmark and Share


  aol
Lyckligt så fint skaldat
2016-07-07

  överlevaren VIP
Vackert och underbart!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl