Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparar dina ord av trygghet.

Nu ska jag bara, ta, och , gå ner, i källaren, Mim-Ariel, så kommer jag strax!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim