Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga... Du har inget att förlora

Otrygghet satte munkavel på Detosagdaordet

här är det Rädsla som styr sa Tydlighet

inte om jag får lite utrymme viskade Möjlighet

det krävs en hel del erfarenhet svarade Insikt

tillsammans kan Vi lyckas noterade Tid

och petade till på Trygghet

...det är dags att vakna nu!

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-17 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig och finurlig som lämnar mycket till fantasin...lekfull
Bra
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP