Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro det den som vill


Det enda som är odödligt är poesin

Fri från allt betvingande
flyger den genom
alla universum
överlevandes svarta hål
och alla evigheters bigbangar
genomborrande samtliga tvångskulturer
bevarande sin humor
i ett enda stort brett bländande leende
utan att se ner
på en enda levande




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST