Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten ingår i diktsviten "Kärlek är allt jag har".


FÖDELSEDAGSPRESENT

Allt jag önskar mig i födelsedag
är att omfamna en blommande syrenberså
drunkna i dofthavet
impregnera varje cell
med syrenminnen
måla mina tankar
med syrener
tills jag blir självlysande lila.

Sedan ska jag sjunga på syrenspråk
måla blomsterparadis med blicken
somna fridfullt varje natt
omsvept i syrendoft
och blomstermelodier.

© Laura Popa 2016




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-15 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa