Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Midnight, Ballwald von non Grata, Vålda Zoot och jag...

 

 

Mr Midnight, Ballwald von non Grata, Vålda Zoot och jag går nakna genom Vårskogen, och låtsas att vi är Rådjur... Bara vara i nuet och ett med Själens och Naturens Harmoniska Energier. Glömma civilisationens kaos och misär. Vi går hand i hand i en liten flock. Vi är Själsfränder. Vi vägrar anpassa oss till samhällets alla sjuka normer. Vi trippar på alla fyra och ler...., (tills Hänfridh Properius ringer och väser att hon har fått en hjärtattack...)..

         




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-05-15 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP