Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av texten "Låt henne" av poeten Songbird.


Och jag lät henne

 

Och jag lät henne se
mitt skratt och
mina längtande ögon

Jag gav min ömhet
och min famn
där trygghet gavs

Viskade mina innersta känslor
mina svagheter, som en
mild vind i hennes öra

Jag gjorde allt det
som jag tidigare
aldrig vågat

 

Men vi nådde aldrig paradiset
dit kommer man endast
i samförstånd

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-15 13:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så sant
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)