Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är konsten?

Han förstår inte konsten, men jag , förstår den.
Han frågar sig vad som är konst.
Jag vet det.
För att jag har, erfarenhet, av, den delen av livet.
men inte han?
Har han glömt, bort den delen av livet?
Eller har han aldrig varit, med om den?




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-05-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim