Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

En själ är det vackraste som gudarna vet.
Allt dom gjorde för din själ och hur dom slet.

Dom vill ditt bästa och vill se hur du lär.
Din själ har format dig till den du är.

Allt som du har upplevt nu och då,
Är ditt svar om hur du nu vidare ska gå.

Din själ är du och du är din själ.
Så ta hand om den väldigt väl.




Fri vers av Jina
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-15 18:46



Bookmark and Share


  mickech
Mycket kloka ord!
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jina
Jina