Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VINNA ELLER FÖRLORA?


Kompromisserna!


Reagera
är ofrånkomligt

Men, ja, men, osäkerheten tar över!

Dessa ständiga ofrånkomliga kompromisser
Att mötas halva vägen var

Så förlorar då vi
Vi som tänkte längre

Vi som visste vad som gällde

Ett besynnerligt köpslående
med att finnas kvar

Att betyda något
Att vara älskad!




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-16 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST