Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäl för att inte stjäla något av någon

Den som stjäl något av någon

vare sig det är ting, anseende eller självförtroende

stjäl också något av dennes själ

Något som legat denne varmt om hjärtat

och som nu ryckts bort




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-16 05:56



Bookmark and Share


  Magica VIP
Obehagligt bra skrivet!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP