Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens evangelium

I går liksom i alla gårdagar

var det sista gårdagen i mitt liv

Men så här kan det inte få fortsätta

Jag måste göra göra rent hus

med allt som hänt mig

en gång för alla

och bara leva här och nu

Bara leva vidare, fri;

ej tyngd av tidens tunga ryggsäck




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-16 06:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jo, känner igen mig..Och ordet "måste" blir ännu ett krav och då med...
2016-05-17

  StinaJ VIP
Insiktsfullt skriver du om ett problem som många av oss har...att stanna kvar i dåtiden. Jag känner igen mig mycket i din text.
2016-05-16

    Sefarge VIP
Betänkansvärda rader!
Visdom att bära
lätthet och behag
här i livet,om man
bara kan släppa taget
om det "onödiga"!
:)


2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP