Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plutt

Plutt söker annan plutt
Att bilda en hel pöl tillsammans med
Ska vi plaska tillsammans?




Fri vers av Cozma
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-16 06:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* Underbar :)
2018-08-15

  Zandor
vi kan plaska en stund...;-)
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma