Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarblot

Kalla fingrar mot suktande läppar.
Varje kontur av ditt väsen finns i mitt sinne.

Trots kylan i mitt innre är blodet vid kokpunkten.
Dina läppar, mjuka fylliga, förbjudna.

Mörkt vatten kan ej skölja bort begäret av din närhet.
Pulsen som slår an en takt för nakna kroppars dans.

Söker törstande efter svar i din bitterljuva uppenbarelse.
Nattena stjärnor bleknar när dina ögon lyser upp min fortsatta stig.

Låter famlande beröring leda mig nära, finna.
Sakta över din mjuka barm när mitt sinne följer ditt landskap.

Leende viskar du, -kom ge mig mer!
Mina läppars beröring över dina skuldror föder djupa andetag.

Skyler din nakenhet med min.
Tillsammans möter vi vattnets renande sommarblot.






Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-16 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP